Het dagplan

29,50 incl. btw

Vind je het lastig om je goede voornemens vol te houden en wil je graag meer energie. Wil je meer voldoening uit je dag halen? Baal je ervan dat je dag weer voorbij vliegt zonder dat je aan jezelf bent toegekomen of aan de zaken die je echt belangrijk vindt? Dan is dit werkboek zeker iets voor jou! De filosofie achter dit boek is heel simpel en praktisch. Als je iedere dag het beste uit je dag haalt, haal je iedere week het beste uit de week, iedere maand het beste uit de maand en voor je het weet leef je je beste leven. Start iedere dag met het kleurige dagplan, je eerste blijmaker heb je hiermee al te pakken. Graag help ik je aan een verse start van de dag en dus de verse start van de rest van je leven. Kom op, begin vandaag!

Terug naar de Fabrieksinstelling

45,00 incl. btw

Dit boek, Terug naar de Fabrieksinstelling, wordt geprint in kleine oplagen bij de Delftste sociale onderneming, PrintPlezier. Lokale en sociale projecten steunen is voor mij belangrijk. Zo ook duurzaamheid, het papier dat gebruikt is, is op duurzame wijze gemaakt van landbouwafval en dus houtvrij. Ik heb geen concessies gedaan qua prijs en looks. Ik heb gekeken naar of het klopt met alles waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. Zeker niet de goedkoopste oplossing, wel de mooiste en meest kloppende! Bestel je het boek en wil je het laten bezorgen? Dan wordt je boek door de fietskoerier thuis afgeleverd. ūüėä

Werken met het dagplan geeft me focus. Meer positiviteit. Alleen al door elke dag affirmaties op te schrijven. √Č√©n doel per dag, niet gelijk doelen op de langere termijn. Kleine stapjes! Ik word blij van de quotes die er in staan en hoe het boek eruit ziet. Alleen dat al is elke dag een blijmaker. Het delen met elkaar vind ik heel waardevol. En de meditaties zijn heel fijn!! Ik let veel meer op mijn ademhaling overdag.
Het doet veel voor me MariekeDankjewel!
GK

Koper van Het Dagplan

Ik wil iedereen waarschuwen! Je kan niet meer terug Met kleine of grote stappen het gaat je helpen de weg te vinden die jij wilt bewandelen. Absoluut aanrader!!! Sommige dingen die je wilt veranderen gaan hierdoor bijna vanzelf en andere dingen moet je iets meer je best voor doen om je doelen te behalen. maar het resultaat is niet te missen. Ik ben onwijs dankbaar dat ik mee heb mogen doen en ga er ook zeker weten mee door.
BK

Koper van Het Dagplan

Wat heeft het dagplan mij opgeleverd?
In ieder geval de motivatie om elke dag met NLP bezig te zijn. Iedere dag weer bewust worden wat mijn doel, mijn affirmaties en mijn blijmakers zijn. Geweldig initiatief Marieke Rolloos en ik ga er zeker mee door ook als het dagplan afgelopen is.
ID

Koper van Het Dagplan

Blogs

Share This