Taz

De handgemaakte leren tassen van Taz zijn uniek, met de hand gemaakt en de finishing touch van je outfit. De tassen worden speciaal en alleen op verzoek, volledig naar wens, gemaakt. De handgemaakte tassen zijn aan de binnenkant opgevrolijkt door middel van Afrikaanse wax stoffen. Hierdoor waan je je bij het openen van iedere tas van Taz in een andere wereld en dat maakt elke tas een feestje. Van binnen en van buiten!

Gemaakt van restafval

De kleurrijke binnenkant is niet het enige wat deze handgemaakte leren tassen zo bijzonder maakt. De tassen worden namelijk helemaal gemaakt van de restproducten van bedrijven uit de meubelindustrie. Hierdoor is het altijd maar afwachten welke materialen er beschikbaar zijn en omdat de keuze vaak niet heel groot is, is elke tas een nieuwe, interessante en natuurlijk creatieve uitdaging die Marieke met het grootste plezier aangaat.

Het voordeel van de handgemaakte leren tassen van Taz is dat jij zelf helemaal kunt bepalen hoe jouw nieuwe tas eruit komt te zien. Je hoeft dus niet meer op zoek naar een tas die aan al je eisen voldoet. Je kunt vooraf namelijk zelf bepalen waar jouw tas aan moet voldoen. Dus: welke kleuren wil je dat er gebruikt worden, hoe moet de tas worden ingericht en hoeveel ritsvakken wil je? Allemaal dingen die jij mag bepalen en waar Marieke vervolgens iets moois van maakt!

Volledig naar wens gemaakt

Of je nou op zoek bent naar een leren rugzak of een leren tas om je laptop in te vervoeren: het is allemaal mogelijk. Jouw nieuwe tas wordt precies zoals jij hem wilt. Hierbij is het belangrijk om te weten dat niets te gek is en dat jouw nieuwe tas ook nog eens goed voor het milieu is, omdat hij gemaakt wordt van restmaterialen. Dus, wil jij een unieke en volledig met de hand gemaakte tas? Neem dan contact op met Marieke om je wensen en de mogelijkheden te bespreken.

Handgemaakte unieke tassen

Bij alles wat Marieke doet staan creativiteit en duurzaamheid centraal. Elk product wordt van begin tot eind met de hand en van eerder gebruikte materialen gemaakt. Dit zorgt ervoor dat elke tas zijn eigen bijzondere verhaal heeft en volledig uniek is. De tassen worden alleen op aanvraag gemaakt. Het voordeel van deze werkwijze is dat er voorraad is die over kan blijven en dat er zo min mogelijk stof verspilt wordt.

Op de hoogte blijven?

Gemaakt in Nederland

Naast duurzaamheid vindt Marieke het heel erg belangrijk dat alles wat zij maakt echt Nederlands is. Om deze reden neemt zij verschillende gebruikte materialen af van Nederlandse bedrijven uit de meubelindustrie. Dit zorgt er niet alleen voor dat alle creaties van Marieke in Nederland gemaakt zijn, maar ook dat de Nederlandse economie hiermee gestimuleerd wordt. Jouw nieuwe tas is dus én volledig met de hand gemaakt én volledig Nederlands! Wat wil je nog meer?

Op de hoogte blijven?

Blogs

Share This