Nuts and Glory

Ben jij altijd op zoek naar de meest bijzondere en kleurrijke kleding? En vind je het leuk om een statement te maken met kleding en op te vallen? Dan moet je écht de unieke en handgemaakte overhemden van Nuts & Glory eens zien. Overhemden voor iedereen die houdt van de nodige aandacht en kleur in zijn of haar leven. Voor lefgozers en toffe grieten. En wat te denken van de stoere spijkercolberts voor dames en heren?

Duurzame kleding

De overhemden van Nuts & Glory worden niet zonder reden speciaal op maat geproduceerd. Op deze manier probeert Marieke verspilling namelijk tegen te gaan. Door vooraf op te meten hoeveel stof er nodig is, blijft er maar een minimale hoeveelheid over. Dit laatste stukje stof wordt bewaard en later gebruikt om weer iets anders mee te maken. Zo zijn de overhemden naast kleurrijk, handgemaakt en uniek eveneens duurzaam.

Wil je jouw unieke overhemd aftoppen met een speciaal voor jou, handgemaakt en stoer spijkerjasje? Zelfs dat is voor Marieke geen enkel probleem! Net zoals de overhemden worden de spijkerjasjes van Nuts & Glory volledig voor jou op maat gemaakt. Dat maakt de kleding van Nuts & Glory uniek en een echte aanwinst voor je garderobe. Elk spijkerjasje heeft zijn eigen, kleurrijke binnenkant wat voor een extra wauw-effect zorgt en elk jasje ook van binnen een feestje maakt.

Unieke kleding

Wil jij geen grijze muis (meer) zijn? Gooi het schroom van je af en durf op te vallen met de kleurrijke overhemden of stoere spijkercolberts van Nuts & Glory! De duurzame, handgemaakte en speciaal op maat gemaakte kleding zorgen ervoor dat jij opvalt. Dankzij de overhemden en spijkerjasjes van Nuts & Glory zul je aan aandacht in elk geval geen gebrek hebben. De overhemden en jasjes zijn er voor dames en heren!

Spijkerjasje dames

Heb jij nog geen spijkercolbert in je kast? Nuts & Glory maakt unieke en handgemaakte spijkerjasjes, zonder het milieu daar onnodig voor te belasten. Zo kun je én bewust bezig zijn met het milieu én net dat extra beetje shinen op bijvoorbeeld een heerlijk warme zomerdag. Kom een keertje lang bij Marieke in Delft of neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Je bent natuurlijk eveneens van harte welkom als je een uniek en kleurrijk overhemd wil aanvragen.

Op de hoogte blijven?

Spijkerjasje heren

Wil jij de blits maken bij je maten en toch een beetje bewust met het milieu bezig zijn? Dan zijn de stoere spijkerjasjes van Nuts & Glory precies wat je zoekt. De spijkerjacks van Nuts & Glory worden volledig op maat gemaakt. Maak je coole zomerlook af met jouw eigen spijkerjasje van Marieke. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of zelf je unieke en handgemaakte spijkerjasje aanvragen? Neem dan contact met haar op!

Op de hoogte blijven?

Blogs

Share This