Mobiel atelier

Zou je Marieke’s creativiteit en eigenzinnigheid naar je toe willen halen? Dat is mogelijk! Vanuit haar Volkswagen T3 verzorgt Marieke namelijk workshops op locatie. Denk hierbij aan allerlei leuke activiteiten voor en met kinderen, zoals bijvoorbeeld: timmeren met resthout, draadkunst maken, t-shirts pimpen en knuffels, sieraden of blikvangers maken. Maar de bijna 40 jaar oude bus functioneert daarnaast prima als buitenkantoor.

Creativiteit en duurzaamheid

Het mobiele atelier staat voor vrijheid, vrolijkheid en speelsheid. Drie punten die Marieke op het lijf zijn geschreven. Het eerste wat Marieke doet als ze ergens met haar mobiele atelier op locatie aankomt is het ophangen van de zelfgemaakte slingers. Hierdoor valt de toch al karakteristieke blauwe bus nog meer op en dit zorgt ervoor dat iedereen weet dat Marieke er is en dat het tijd is voor een creatief feestje.

Vervolgens gaat de schuifdeur van de bus open en komt de uitklapbare naaimachine tevoorschijn. Tijdens de workshops wordt uitsluitend gewerkt met materiaal wat al eerder gebruikt is. Zo wordt er bijvoorbeeld getimmerd met resthout. De kinderen kunnen op stof tekenen en overtrekken en Marieke naait de knuffel vervolgens dicht. Ze vindt het fantastisch om creativiteit en duurzaamheid te combineren.

Workshops op locatie

Samen met haar mobiele atelier trekt Marieke het hele land door, bijvoorbeeld voor een welverdiende vakantie op de camping. Maar ook om workshops op locatie te verzorgen. De opvallende blauwe bus springt in het oog, straalt een en al feest en een gezellige sfeer uit en nodigt uit om gezellig langs te komen en te blijven hangen. Wil jij jouw toekomstige festival uitbreiden met deze gezelligheid? Neem dan contact op met Marieke.

Tijdens vakanties op de camping

Als Marieke op vakantie gaat, gaat het mobiele atelier vaak met haar mee. Omdat haar creativiteit tijdens vakanties of op de camping niet stopt en ze daar graag iets mee doet, organiseert ze leuke workshops voor de gasten van de camping. Het pimpen van t-shirts, het maken van knuffels, sieraden en/of blikvangers van gebruikte materialen behoren tot de mogelijkheden. Net als een mini Burning Man: samen een heel groot beeld timmeren om ’s avonds in de fik te steken.

Op de hoogte blijven?

Tijdens festivals of (kinder)feestjes

Marieke bezoekt met haar mobiele atelier daarnaast jaarlijks verschillende festivals. Het atelier is een fantastische uitbreiding voor ieder (kinder)feest of festival. De opvallende blauwe bus is een echte eyecatcher, nodigt uit om langs te komen en staat garant voor urenlang knutselplezier voor kinderen. Wil jij dat Marieke en haar mobiele atelier binnenkort jouw (kinder)feest of festival komen opleuken? Neem dan contact op!

Op de hoogte blijven?

Blogs

Share This