Jurkjes van Marieke

Je kledingkast opfleuren lukt pas echt met de vrolijke, kleurrijke en duurzame Jurkjes van Marieke. De jurken worden volledig op maat en naar wens gemaakt, waardoor jouw nieuwe jurk volkomen uniek en dus echt alleen van jou is. Aan massaproductie wordt niet gedaan: er wordt pas geproduceerd als er een aanvraag binnenkomt. Dus, ben jij toe aan een nieuwe jurk waar je echt vrolijk van wordt? Kom dan eens langs in Delft, waar Marieke je met open armen ontvangt.

Fair trade kleding

Zou jij het fijn vinden als jij zelf kunt bepalen van welke stof jouw kleding gemaakt wordt? Jurkjes van Marieke maakt dat mogelijk. Alle jurken worden namelijk alleen op aanvraag en van begin tot eind met de hand gemaakt. Alles draait om flexibiliteit. Is de stof die je eigenlijk wilde hebben op? Dan gaat Marieke op zoek naar een geschikte vervanger. Welke stof je wilt gebruiken is dus volledig aan jou. Er vervolgens voor jou een fantastische jurk van maken doet Marieke voor je!

Alle Jurkjes van Marieke worden volledig op maat en uitsluitend op aanvraag gemaakt. Hierdoor wordt er zo min mogelijk stof verspilt en is er nooit voorraad die over kan blijven. Duurzaamheid staat bij alles wat Marieke doet hoog in het vaandel. Het allerliefst gebruikt ze alleen producten die afkomstig zijn uit Nederland, zodat haar producten echt uit Nederland afkomstig zijn. Wil jij dat Marieke speciaal voor jou fair trade kleding maakt? Neem dan zeker even contact met haar op.

Waar je Jurkjes van Marieke kunt vinden

De Jurkjes van Marieke vallen op. Door verschillende stoffen aan elkaar te naaien en er één kledingstuk van te maken ontstaan de meest vrolijke, kleurrijke en fantastische creaties. Jurkjes van Marieke heeft op verschillende markten en braderieën gestaan, dus het kan heel goed dat je ooit al eens een glimp van de jurkjes hebt opgevangen. Daarnaast kun je samen met Jurkjes van Marieke een kledingparty organiseren. Echt een aanrader om een keer met je vriendinnen te doen. Gegarandeerd urenlang pasplezier!

Atelier Zeven in Delft

In het verleden heeft Jurkjes van Marieke vrij regelmatig op allerlei leuke markten gestaan. Tegenwoordig bezoekt Marieke een stuk minder markten, maar je kunt eigenlijk altijd wel even bij haar langs gaan. Er is altijd wel iemand aanwezig in Atelier Zeven, het atelier en dus de vaste werkplek van Marieke. Onder het genot van een kopje koffie kun je samen met Marieke bespreken hoe jouw nieuwe Jurkje van Marieke eruit moet zien en waar hij van gemaakt moet worden.

Op de hoogte blijven?

Kledingparty organiseren

Ben je toe aan een hilarische avond met je vriendinnen? Met een wijntje, leuke kleding en vooral ontzettend veel lol? Dan gaat er niets boven een kledingparty! Of toch wel: een kledingparty met de Jurkjes van Marieke. Zo kun je een fantastische avond met je vriendinnen combineren met duurzaamheid, kortom: allemaal dingen waar je blij van wordt. De mogelijkheden zijn: een kledingparty op locatie of een kledingparty bij Atelier Zeven in Delft.

Op de hoogte blijven?

Blogs

Share This