Coaching

Wil je weer het zonnetje in je leven laten schijnen, heb je hulp nodig om knopen door te hakken of wil je je oude patronen doorbreken? Wil je meer grip krijgen op jouw leven, lekker in je vel zitten? Wil je beter kunnen communiceren met jouw collega’s of klanten? Wil je meer begrijpen van jezelf en je omgeving? Wil je sparren over vraagstukken in je leven? Welkom!

NLP & Systemisch Werk

De afgelopen jaren heb ik me volledig ondergedompeld in de wereld van NLP en Systemisch Werk en ben me blijvend aan het verdiepen. Ik zocht verdieping en groei. Vond het vervelend te merken dat ik steeds weer in dezelfde valkuilen liep en mijn oude patronen niet kon doorbreken. In de opleidingen heb ik prachtige technieken geleerd om je allerlei inzichten te geven, je bewust te laten worden van hoe jij de dingen doet en hoe je ze anders zou kunnen doen.

Mijn creatieve achtergrond zal het coachtraject een creatieve twist geven om zo je nieuwe inzichten extra kracht bij te zetten. We kijken terug in je verleden, kijken hoe je de dingen nu doet en hoe je wil dat de zaken lopen in de toekomst. Wat heb je nodig om daar te komen? Welke belemmeringen staan er tussen jou en je toekomstplannen? Hoe kun je die wegwerken? Hoe kun je het leven laten stromen?

Mijn werkwijze

In gemiddeld 4 a 5 sessies* gaan we met jouw vraagstuk aan de slag. Ik gebruik zowel NLP-technieken als systemisch werk. Met (com-)passie zet ik me volledig voor je in en loop met je mee in jouw reis naar een zonniger leven. De coachsessies vinden plaats in mijn atelier in Delft, een kleurrijke en inspirerende omgeving. Bij mooi weer kunnen we zelfs met de coachbus op pad!

*Tarief per coachsessie bedraagt 95 euro (voor bedrijven ex btw). De sessies duren 1 tot 1,5 uur.

Nu een voordelig pakket van 4 coachsessies en het boek Terug naar de fabrieksinstelling voor 350 euro i.p.v. 425 euro.

Starten met een verse focus en goede flow? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek.

Hulp nodig om focus aan te brengen? Loop je vast in je werk, je relatie, heb je veel gedoe om je heen en wil je daar van af? Wil je dichter bij je zelf komen, je talenten blootleggen, vrijer leven, meer rust ervaren? Of heb je een coach nodig bij het opzetten van je bedrijf en het formuleren van jouw missie? Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.

Terug naar de Fabrieksinstelling

45,00 incl. btw

Dit boek, Terug naar de Fabrieksinstelling, wordt geprint in kleine oplagen bij de Delftste sociale onderneming, PrintPlezier. Lokale en sociale projecten steunen is voor mij belangrijk. Zo ook duurzaamheid, het papier dat gebruikt is, is op duurzame wijze gemaakt van landbouwafval en dus houtvrij. Ik heb geen concessies gedaan qua prijs en looks. Ik heb gekeken naar of het klopt met alles waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. Zeker niet de goedkoopste oplossing, wel de mooiste en meest kloppende! Bestel je het boek en wil je het laten bezorgen? Dan wordt je boek door de fietskoerier thuis afgeleverd. 😊

Blogs

Share This