Coaching

Wil je weer het zonnetje in je leven laten schijnen, heb je hulp nodig om knopen door te hakken of wil je je oude patronen doorbreken? Wil je meer grip krijgen op jouw leven, lekker in je vel zitten? Wil je beter kunnen communiceren met jouw collega’s of klanten? Wil je meer begrijpen van jezelf en je omgeving? Wil je sparren over vraagstukken in je leven? Welkom!

NLP & Systemisch Werk

De afgelopen jaren heb ik me volledig ondergedompeld in de wereld van NLP, Systemisch Werk, de adem en traumatherapie. Ik ben me blijvend aan het verdiepen in deze onderwerpen om zo bij te dragen aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Ik zocht verdieping en groei. Vond het vervelend te merken dat ik steeds weer in dezelfde valkuilen liep en mijn oude patronen niet kon doorbreken. In de opleidingen heb ik prachtige technieken geleerd om je allerlei inzichten te geven, je bewust te laten worden van hoe jij de dingen doet en hoe je ze anders zou kunnen doen.

Mijn creatieve achtergrond zal het coachtraject een creatieve twist geven om zo je nieuwe inzichten extra kracht bij te zetten. We kijken terug in je verleden, kijken hoe je de dingen nu doet en hoe je wil dat de zaken lopen in de toekomst. Wat heb je nodig om daar te komen? Welke belemmeringen staan er tussen jou en je toekomstplannen? Hoe kun je die wegwerken? Hoe kun je het leven laten stromen?

Mijn werkwijze

In gemiddeld 4 of 5 sessies gaan we met jouw vraagstuk aan de slag. Ik gebruik zo wel NLP-technieken, oplossingsgericht coachen als systemisch- en traumawerk. Met (com-)passie zet ik me volledig voor je in en loop een stuk met je mee op jouw pad naar een zonniger leven. De coachsessies vinden plaats in mijn lichte coachruimte aan de Schiweg 15 (oude kabelfabriek) in Delft. 

Tarief voor een losse coachsessie bedraagt 105 euro (voor bedrijven ex btw). De sessies duren maximaal 1,5 uur.

Nu een voordelig pakket van 4 coachsessies en het boek Terug naar de Fabrieksinstelling of Het Dagplan voor 415 euro.

Starten met een verse focus en goede flow? Maak dan snel een afspraak voor een intakegesprek.

Hulp nodig om focus aan te brengen? Loop je vast in je werk, je relatie, heb je veel gedoe om je heen en wil je daar van af? Wil je dichter bij je zelf komen, je talenten blootleggen, vrijer leven, meer rust ervaren? Of heb je een coach nodig bij het opzetten van je bedrijf en het formuleren van jouw missie? Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten.

Terug naar de Fabrieksinstelling

45,00 incl. btw

Dit boek, Terug naar de Fabrieksinstelling, wordt geprint in kleine oplagen bij de Delftste sociale onderneming, PrintPlezier. Lokale en sociale projecten steunen is voor mij belangrijk. Zo ook duurzaamheid, het papier dat gebruikt is, is op duurzame wijze gemaakt van landbouwafval en dus houtvrij. Ik heb geen concessies gedaan qua prijs en looks. Ik heb gekeken naar of het klopt met alles waar ik voor sta en wat ik belangrijk vind. Zeker niet de goedkoopste oplossing, wel de mooiste en meest kloppende! Bestel je het boek en wil je het laten bezorgen? Dan wordt je boek door de fietskoerier thuis afgeleverd. 😊

Het dagplan

29,50 incl. btw

Vind je het lastig om je goede voornemens vol te houden en wil je graag meer energie. Wil je meer voldoening uit je dag halen? Baal je ervan dat je dag weer voorbij vliegt zonder dat je aan jezelf bent toegekomen of aan de zaken die je echt belangrijk vindt? Dan is dit werkboek zeker iets voor jou! De filosofie achter dit boek is heel simpel en praktisch. Als je iedere dag het beste uit je dag haalt, haal je iedere week het beste uit de week, iedere maand het beste uit de maand en voor je het weet leef je je beste leven. Start iedere dag met het kleurige dagplan, je eerste blijmaker heb je hiermee al te pakken. Graag help ik je aan een verse start van de dag en dus de verse start van de rest van je leven. Kom op, begin vandaag!

Blogs

Share This