Atelier Zeven

Atelier Zeven is een knus en bovenal kleurrijk atelier in het hartje van Delft en is the place to be voor iedereen die zijn creativiteit de vrije loop wil laten gaan. In het atelier werkt Marieke al tien jaar lang al haar creatieve ideeën op een zo duurzaam mogelijke manier uit. Marieke onderscheidt zich door voortdurend met materialen en methodes te experimenteren, afgedankte producten een nieuw leven te geven en haar onuitputtelijke bron van creativiteit.

De totstandkoming

Marieke heeft Atelier Zeven in 2009 opgericht met het doel dat ze kon blijven doen wat ze het allerleukst vindt: dingen maken waar je blij van wordt. En dan nog het liefst zoveel mogelijk verschillende dingen. Of het nou om tassen, jasjes of jurkjes gaat: Marieke heeft altijd de meest creatieve ideeën die ze zo duurzaam mogelijk probeert te realiseren. Ze weet elk gebruikt product of materiaal te verwerken in de unieke kleding en accessoires die ze maakt.

Creativiteit en duurzaamheid zijn voor haar, aangevuld door verbinding, de belangrijkste kernwaarden. Het doel van Atelier Zeven was een plek creëren waar mensen naar toe kunnen gaan om samen de meest creatieve, duurzame en vooral leuke dingen te maken. Een plek waar niets te gek is. En nu, tien jaar verder, is Atelier Zeven een begrip in Delft en staat het te boek als een plek waar je samen, op een duurzame manier, de leukste dingen kunt maken.

Creatieve workshops

In Atelier Zeven worden regelmatig creatieve workshops gegeven. Dat betekent: een dag vol met gekkigheid en plezier. Dus, wil je binnenkort een teamuitje organiseren voor je bedrijf? Kom dan gezellig de creatieve workshop tegels schilderen of de creatieve workshop servies beschilderen volgen in Delft. De workshops zijn ook fantastisch voor als je een leuke activiteit zoekt voor tijdens een vrijgezellenfeest of gewoon iets leuks wilt doen met vriendinnen. De workshops worden alleen gegeven aan groepen vanaf tien personen.

Creatieve workshop tegels schilderen

Wat is er nou leuker dan zelf de aankleding van je eigen kantoor te maken? Bij Atelier Zeven kun je terecht voor een heel gezellig, creatief en inspirerend teamuitje. Hoe tof zou het zijn als de muren in jouw kantoor versierd worden met unieke en zelfgeschilderde tegels? De creatieve workshops in Atelier Zeven stimuleren de teamgeest binnen je bedrijf. Neem contact met Marieke op voor meer informatie over de creatieve workshop tegels schilderen.

Op de hoogte blijven?

Creatieve workshop servies beschilderen

Tijdens de creatieve workshop servies beschilderen kun je jouw eigen servies zo mooi maken als je zelf wilt. Het is toch fantastisch om met de door jou geschilderde borden te pronken tijdens een gezellig etentje met familie of vrienden! Je kunt het beschilderde servies natuurlijk ook voor iemand anders maken en het aan diegene cadeau doen. Wil je meer informatie over deze creatieve workshop in Atelier Zeven? Marieke beantwoordt al je vragen met alle liefde.

Op de hoogte blijven?

Blogs

Share This