Ademwerk

Ademen is leven. De manier waarop je ademt zegt alles over jou en over je overlevingspatronen. Deze patronen hebben je gediend en zijn vaak in het hier en nu niet meer nodig. Je bewust worden van je ademhaling is stap 1. We kijken samen waar je adem zit en met praktische oefeningen gaan we jouw ademhaling optimaliseren. Hierdoor zou je zo maar meer energie kunnen krijgen, beter gaan slapen, ruimte krijgen in je buik, afvallen, lekkerder in je vel gaan zitten en nog meer fijne bijwerkingen.

Hoe gaan we te werk?

In een verbonden ademsessie ruimen we obstakels, oude emoties en pijnen op. Het is een soort grote schoonmaak van je binnenkant. Deze sessies duren zo’n 1,5 uur. Ik begeleid je liefdevol met verbonden ademhalen, ik gebruik woorden, muziek en drukpunten. Je komt zo in contact met je onbewuste en kan je allerlei zaken laten gaan. Het zijn intense en superfijne sessies waarin je veel inzichten krijgt. Het is prettig om een aantal van deze sessies te doen. En als je nieuwsgierig bent kun je natuurlijk ook 1 sessie boeken. Je zal zeker figuurlijk lichter naar huis gaan!

Werkwijze

2We starten met een uitgebreide intake. De eerste sessie duurt zeker 2 uur. De vervolgsessie 1,5 uur. De coachsessies vinden plaats in mijn lichte coachruimte aan de Schieweg 15, in de oude kabelfabriek, in Delft. Zelf vind ik het heerlijk om ademsessies met enige regelmaat te ondergaan. Dit kun je prima met meerdere mensen tegelijk doen. De tarieven zijn daarop aangepast.

Tarief voor een losse ademsessie bedraagt 115 euro (voor bedrijven ex btw). 

Losse sessie met 2 personen 85 euro pp

Losse sessie met 3 personen 75 euro pp

Losse sessie met 4 personen 65 euro pp

 

Wat zeggen anderen?

Ik heb bij Marieke een verbondenademsessie gedaan voor een laatste stukje
traumaverwerking. Het is bijzonder hoeveel opgeslagen emoties er vrij kunnen komen door ademhaling. Marieke geeft je ook de veiligheid om die emoties te uiten. Het is een leuk en warm mens. Ik heb echt het gevoel dat ik sindsdien lichter door het leven ga en iets heb afgerond
MG

Client Ademwerk

Blogs

Share This