Coaching Delft

Nieuw jaar, nieuwe diensten

door | 11 feb 2020 | Coaching

NLP Coaching & Systemisch werk

De afgelopen 3 jaar hebben in het teken gestaan van persoonlijke ontwikkeling en groei. Bij de 1e Verdieping in Delft, heb ik een serie opleidingen gevolgd (en ben aan het volgen) op het gebied van NLP, Systemisch Werk en coaching. Ik heb gekeken naar hoe doe ik de dingen nou, wat werkt wel voor mij en wat absoluut niet. Wat zijn mijn kernwaarden, welke patronen heb ik, welke patronen zijn helemaal niet helpend meer. Hoe kom ik aan die patronen en nog belangrijker, hoe doorbreek ik die!

Uit wat voor nest kom ik en hoe heeft dit effect op mij in het verleden en in het nu. Hoe heeft het systeem waaruit ik kom effect op de manier hoe ik relaties aan ga. Hoe wil ik dat mijn toekomst eruit ziet. Hoe zorg ik ervoor dat ik lekker in m’n vel zit. Wat vertelt mijn lichaam me eigenlijk. Wat geef ik mee aan mijn kinderen. Welke rollen heb ik allemaal en hoe ervaar ik die. Hoe kan ik als leidinggevende het beste sturing geven en het beste uit mijn team halen. Wat is mijn missie, waar loop ik warm voor en wat geeft me energie.

Allemaal prachtige vragen waar ik nu een antwoord op heb. Vraagstukken die ik helemaal doorvoelt heb en snap wat de theorie er achter is en waar het vandaan komt. In mijn eigen leven heb ik de afgelopen 3 jaar flink wat dingen veranderd en doorgevoerd, gezien dat het werkt en hoe. Inmiddels heb ik een flinke gereedschapskist gevuld met fijne technieken, inzichten en gereedschappen om met jou aan de slag te gaan.

Laat mij jou inspireren

Wil jij het nieuwe jaar goed beginnen en jouw toekomstvisie helder te krijgen? Om nu eens te kijken waar jouw talenten liggen? Jouw patronen onder de loep te nemen. Loop je steeds tegen dezelfde dingen aan, gedoe op je werk, zit je niet lekker in je vel en wil je nu de dingen eens anders aan pakken, maar weet je niet hoe? Roep je al tijden dat je voor jezelf wil beginnen, maar je hapert. Graag start ik het nieuwe jaar met jou op een andere wijze. Samen lopen we langs jouw punten waar het stagneert, leid ik je naar nieuwe inzichten en werken we aan handvatten om jouw leven die draai te geven zodat jij jouw leven ten volle kan leven.

Mijn missie is jou verder helpen

Jij weet zelf het beste dat je het anders wil en een steuntje in de rug kan gebruiken. Door mijn creatieve achtergrond kan ik onze sessies een eigenwijze en speelse twist geven. Ik heb een groot hart, ben openminded en nieuwsgierig naar wat jou drijft. Het is mijn missie om mijn opgedane kennis over te dragen om jou verder te helpen en je belemmeringen om te buigen naar mogelijkheden.

 

 

Zie ik je snel?

Ik sta te popelen om met je aan de slag te gaan. De eerste maanden van het nieuwe jaar geef ik een fixe korting van 25% op de sessies en ontvang je een superleuk en handige attentie. Aarzel niet, bekijk mijn Coaching-pagina en neem snel contact op om een afspraak in te plannen.

Share This