Hoe de cirkel rond is met 1 telefoontje…

door | 11 jun 2020 | Coaching

Reset jezelf op creative wijze

Toen ik merkte dat ik de behoefte had aan een creatief-aan-de-slag-met-jezelf-doeboek en bedacht dat ik het zelf ging maken, heb ik iemand als voorbeeld in mijn hoofd gehad. Dit staat overigens ook als een mooie oefening in mijn boek, ik heb hem voor je getest. Hij werkt als een dolle!!!

Goed voorbeeld doet volgen

Mijn voorbeeld is een vrouw die boeken maakt vanuit haar eigen verlangen en noodzaak. Zij doet dit al jaren en haar boeken raken zoveel harten van mensen over de hele wereld. Haar boeken hebben hier in de familie al een heel eigen leven geleid. 1 opa kreeg het boekje en vond het te klein voor al zijn verhalen. Hij heeft zelf een boek geschreven met 284 pagina’s… Mijn moeder heeft het boekje voor me ingevuld met prachtige familieverhalen, echt heel waardevol. Zelf heb ik voor mijn zoon een boekje bijgehouden. Dus de schrijfster was bij mij al bekend, voordat ik haar in levende lijve ontmoette. We hebben enige tijd geleden een fraaie opdracht voor haar gemaakt op het naaiatelier van Stichting Stunt. Ze vertelde me hoe ze zo tot het schrijven is gekomen en dat ze trouw blijft aan haar zelf en aan haar gevoel bij het maken van haar producten. Ze heeft bij mij op dat moment een zaadje geplant, volledig onbewust.

Een ronde cirkel als blijmaker

Na de bevalling en lancering van mijn boek, Terug naar de fabrieksinstelling, bestelde ze onmiddellijk het boek en feliciteerde ze me met de geboorte van mijn boekenkind. Gisteren belde ze me om me te complimenteren met het boek. Wat een mooie woorden gaf ze me terug, ik ben er nog stil van. Jeetje, hier kan ik nog wel een paar weken blij van blijven. De cirkel is rond wat mij betreft.

Elma bedankt!

Elma van Vliet, lief mens, dank je wel voor je mooie complimenten! Je bent een inspiratiebron voor mij. Deze superblijmaker trek ik de komende tijd nog even door.

Elma van Vliet maakt prachtige boeken waar verhalen in opgeschreven kunnen worden; mama vertel ‘s, papa vertel ’s en nog veel meer. Het assortiment breidt zich telkens uit en vernieuwt, het groeit met Elma mee. De boeken zijn in bijna 20 talen vertaald en worden wereldwijd verkocht. Er worden dus door haar wereldwijd waardevolle verhalen gedeeld en verbindingen gemaakt. Prachtig en inspirerend, vind je niet?

Terug naar de fabrieksinstelling daarmee ontrafel je je eigen verhaal, op jouw wijze. Een uitnodiging om jezelf te onderzoeken. Nu zo met een lange zomer voor de deur wellicht de ideale situatie om aan de slag te gaan…

Coaching Delft Atelier Zeven

Terug naar de Fabrieksinstelling

19,00 incl. btw

Een origineel ontwerp van Marieke voor ware ademliefhebbers, levensgenieters, dwarsdenkers, stoere chicks, coole dudes, precies iets voor jou! Het idee voor deze naam is ontstaan in de samenwerking tussen Heleen Langeveld en Marieke. Ze gebruiken de Breath Rebel T-shirts bij hun gezamenlijke ademsessies bij De Ademplek. Hun missie is om zoveel mogelijk mensen te laten ervaren wat hun eigen kracht van ademen is om zo ruimte en ontspanning te maken in het lijf. Niet zomaar een vet product dus, maar een shopper met een missie. De shoppers gaan beregoed samen met de Breath Rebel T-shirts.

De tas wordt gemaakt in het naaiatelier van Stichting Stunt. Er zijn daar verschillende creatieve afdelingen waaronder de zeefdrukafdeling, waar de Breath Rebel T-shirts ook gedrukt worden. De shopper is gemaakt van restmateriaal, namelijk van zonwering. Supersterk materiaal en waterdicht bovendien!

Duuraam en sociaal ondernemen is waar Stichting Stunt voor staat. Dus met deze producten maak je niet alleen de blits, maar je draagt ook nog eens een sociaal steentje bij!

De shoppers zijn via deze link te bestellen. Ze worden op aanvraag gemaakt, dus even geduld a.j.b. Het formaat van deze tas is 40 hoog en 35 breed.

Share This