Vakantie

door | 29 jul 2019 | Algemeen

Even rust

De zomervakantie is voor mij een periode om even stil te staan bij wat er het afgelopen jaar voorbij is gekomen, uit te rusten en te herstellen. En bovenal een periode om vooruit te kijken en na te denken waar ik het komende jaar na toe wil. Vorige zomervakantie heb ik me ingeschreven bij de Eerste Verdieping (opleidingsinstituut in Delft) voor de opleiding NLP. Dit kwam voort uit de behoefte om uit oude patronen te komen en me persoonlijk verder te ontwikkelen. Inmiddels is de practioner afgerond, net als de opleiding systemisch werk en zit ik nu halverwege de NLP Master.

Het volgen van deze opleidingen helpt me enorm bij bijvoorbeeld het begeleiden van de deelnemers bij Stichting Stunt en helpt vooral om mezelf en de mensen om me heen beter te begrijpen. Dit is zeker niet zonder slag of stoot gegaan, tot nu toe een best roerige reis afgelegd met m’n studiegenoten. Zoveel toffe mensen leren kennen tijdens de opleidingen, mooie ‘bijvangst’.

Door de verkregen inzichten ben ik anders gaan ondernemen. Heb ik geleerd (en dit ook in de praktijk kunnen brengen en toetsen) dat als ik een andere gedachten over mezelf heb ik me anders gedraag en er een ander resultaat uitkomt. Het mooie voorbeeld hiervan is het naaiatelier van Stichting Stunt dat ik run en dat nu een enorme groei doormaakt. Deze methode is zo doeltreffend dat ik daar in de toekomst graag meer mee wil doen en daar heel graag anderen mee verder help. Komend jaar stort ik me op de opleiding coachen met impact om te doorgronden hoe ik deze methode het beste kan overbrengen en mensen kan inspireren om de beste versie van zichzelf naar boven te laten komen. Bam!

Tentjes 

Nu dit ei gelegd is gaan we vrolijk verder met vakantie vieren! Natuurlijk blijft de creativiteit de rode draad. Mocht je nu aan het kamperen zijn en je komt tot de ontdekking dat je tent echt op is. Denk nog even twee keer na voordat je hem weggooit. Met alle liefde maak ik er een gezellig wikkeljurkje of shopper van. 

Fijne zomer!!!

Wat ik doe

Volg je mij al?

Wat ik doe

Volg je mij al?

Marieke Rolloos     Marieke Rolloos

Share This